Waar grote dromen klein beginnen

Boekenmars

Boekenmars1(3)[1]
Neem deel aan onze boekenmars, een interactieve wandeling met jullie bubbel vol verrassingen. Download de gratis wandelroute.

Welkom  in de wondere wereld van de boeken.

Opnieuw moeten we het gezellig samenzijn op het schoolfeest uitstellen tot volgend schooljaar. Wij gingen op zoek naar een alternatief….

Wat kan nu fijner zijn dan gezellig samenzijn in jullie “bubbel”.

We nemen jullie mee doorheen de wereld van verschillende boeken en stellen jullie deze graag voor tijdens onze  interactieve wandeling van ongeveer 5km in Grembergen. (Van 5 juni tot en met 27 juni) (grotendeels toegankelijk met de buggy)

Benodigdheden:

  • Trek jullie stapschoenen aan
  • Neem jullie gsm of tablet bij de hand met QR-scanner en 4G (best op voorhand downloaden via de appstore/playstore)
  • Goed humeur
  • TIP: vul een rugzak met een hapje en een drankje voor onderweg.

Praktisch:

Start en eindpunt is voorzien aan de school maar in principe kan je ook op een ander punt de wandeling aanvangen. De wandeling loopt in een lus.

Tijdens de wandeling worden jullie uitgedaagd om actief aan de slag te gaan aan de hand van boekencovers met daarin een verborgen QR-code.

Bezorg ons jullie foto’s en filmpjes (via mail directie@tvlasbloempje.be, via messenger) of plaats deze op sociale media maar vergeet dan zeker niet onze school te taggen

Ons jaarthema “Lezen is dromen met je ogen open" daar worden we onderweg heel erg HAPPY van

Kijk onderweg niet alleen uit naar de QRcodes maar misschien vinden jullie ook wel iets waar jullie KEI-happy van worden.